Svatba Anety a Tomáše v Chateau Mcely

Když se řekne nezapomenutelná svatba, vybavím si právě tuto. Když jsme s nevěstou Anetou řešily jsme první představy její vysněného svatebního dne, bylo mi jasné, že budu mít nejen velký prostor vymyslet nádhernou romantickou výzdobu, ale že to bude obrovská a nezapomenutelná party. Přesně na této svatbě se ukázalo, že mít parádní místo, dodavatele, výzdobu a vše sladěné do detailu je super a velice důležité, ale mít partu kamarádů a úžasnou rodinu je prostě k nezaplacení!

Jelikož měla Aneta ve svých představách klasickou romantickou růžovou svatbu, byla jsem moc ráda, že se jí zalíbila představa více uvolněné zahradní varianty. Kromě pudrově růžové jsem použila i jiné pudrové světlé odstíny v kombinaci se spoustou zeleně. Nesmírně jsem si styling této svatby užila.

Nevěstě jsme připravili květinový koutek v jejím apartmánu, kde si s holkama užila parádní dopoledne, přesně tak, jak to má podle mě být. Župánky nevěsta zvolila netradiční  a hlavně veselé a živé barvy. Na obřad už měly holky klasičtější pudrově růžové družičkovské šaty. Vlasy jim zdobily květiny a zeleň, aby nám krásně ladily.

Kluci se připravovali ve svém apartmánu, kde panovala pohoda, padaly fórky jeden za druhým a užívali si to, že jsou spolu. Bylo pro mě zajímavým zjištěním, že hokejisté jsou nejen veselí pohodáři, ale jsou neskutečně disciplinovaní, organizovaní, vřelí a srdeční. Udělali by pro sebe všechno na světě a upřímně jim na Tomášovo svatebním dni záleželo, na každém sebemenším detailu. Klobouk  dolů, pánové!

Tiskoviny jsme spolu s grafičkou Hankou zvolily elegantní, romantické a využily trendy prvků, jako jsou pečetě, košilka z transparentní folie, hedvábné stužky, gravírování pivoněk. Byla jsem nadšená, že se podařilo krásně využít kresbu zámečku. Gravírované pivoňky byly ručně malované akvarelem. Cílem bylo zahrnout do tiskovin romantiku, jemnost, preciznost a kvalitu tiskovin.

Obřad jsme spolu s holkami z Cool Flowers vyladily elegantně, honosně, ale pořád jsme chtěli zachovat odlehčený “zahradní” nádech. Místo koberce jsme zvolily plátky růží. Místo dekoru v uličce jsme nadekorovaly židle. Slavobrána byla snad největší, co jsem kdy viděla plná nádherných a voňavých květin. Květinová výzdoba celé svatby holkám zabrala 2 dny a odvedly úžasnou práci!

Židle jsme přerovnávaly snad na 30x, abychom dosáhly dokonalého výsledku. Anetka nás nahoře na balkon občas chodila kontrolovat a spokojeně se začínala těšit. Já si ty dopolední přípravy tak užívám! Je to neuvěřitelně náročné, člověk se musí ohánět, ale ta radost, že to, co jste tak dlouho plánovali, se začíná vyloupávat v tu nádheru… Konečně vidím naživo, co jsem vlastně vymyslela, to je prostě SEN!

Svatební obřad byl pohodový, vtipný a vkusný, prostě šitý na míru této svatbě. Na hokejové svatbě samozřejmě nemohly chybět hokejky! Někdo dostal plátky růží, někdo hokejky 🙂 Tolik hokejek jsem ještě v náručích nenesla, ale k mému překvapení dost lehké..

Po koktejlu, focení a házení kytice už následovala svatební hostina, která byla uvolněná, plná skvělého jídla, servisu, hudby i vipných proslovů. Na některé stoly i koktejlové stolky jsme objednali pudrově růžové ubrusy, každý host měl skleněný podkladový talíř s dekorem, růžové ubrousky a svíčky to krásně doladily. Máslo jsme zvolili ve tvaru nanuků. A hlavní stůl, ten stál taky za to, byl řešený hodně netradičně. No však se podívejte sami…

Jde mít svatbu bez svatebního dortu? To si skoro neumím představit. Sweet bar jsme zjemnili světle růžovým šifonem. Spodní patro dortu bylo jemné kolorované pudrově růžovou a vše bylo dozdobené, jak jinak, živými květinami.

Když o této svatbě zpětně přemýšlím, těžko se mi vyjadřují všechny emoce, které tam byly. Byla výjímečná úplně vším a je už teď jasné, že mi zůstane v srdci už napořád. Zní to jako velké klišé, ale lépe to prostě vyjádřit neumím.. Anetka mi nechala volnou ruku, ze všeho byli s Tomem nadšeni, rychle se rozhodovali a přípravy si užívali jak oni, tak my dvě s kolegyní, jelikož probíhaly s takovou lehkostí, radostí a láskou. Mám opravdu velké štěstí, že jsem tuto svatbu mohla připravit.

Chtěla bych poděkovat vám všem, kdo jste se na svatbě podíleli a pomohli naše nápady zrealizovat. Byl to neskutečný  rok plánování a  neskutečný jeden den. Jeden den, který změnil život dvěma osobám, ale mně rozhodně taky. Škoda, že se to nedá opakovat, klidně bych si to zopákla  :-*

Svatební plánování & design: Lucie Holá

Foto: Dara Rakovcik (BEZ JEJÍHO PŘEDCHOZÍHO SCHVÁLENÍ NENÍ MOŽNÉ FOTOGRAFIE JAKKOLI POUŽÍVAT! Jsou chráněny autorským zákonem.)

REFERENCE OD NEVĚSTY:

Luci, já i Tomáš si moc vážíme všeho co jsi pro nás za ten rok připrav udělala! Bylo to překrásný a vše bylo tak, jak jsem si představovala! Seš opravdu moc šikovná, a je vidět, že už opravdu víš co a jak! Na každou moji otázku jsi vždy měla hned odpověd. Ve svatební den, jsem nemusela být ani trošku nervozní, protože jsem věděla, že tam jsi ty s Jančou a že se o všechno postaráte! Moc jsme si užili náš svatební den, a za to moc děkujeme!!! Opravdu Lucku moc doporučuju!