Svatba Lucile a Pavla – Zámek Jablonná / Hotel Karlov

Již od prvního skypového hovoru, kdy jsme se s Lucile a Pavlem poprvé viděli, bylo jasné, že budu dělat maximum, aby tato svatba byla pohodová,  stylová, elegantní a zároveň minimalisticky jednoduchá. Oba jsou architekti, žijící ve Švýcarsku, ženich původem z České republiky a nevěsta z Francie. Svatbu jsme plánovali přes půl roku plně v angličtině a výsledek stál za to. S kolegyní Janou jsme si konečně zase procvičily naši milovanou francouzštinu a poznaly mnoho úžasných a veselých lidí.

Hotel_Karlov2

Dopoledne se v Hotelu Karlov neslo v duchu příprav… věšení světýlek, rámečků s fotkami, příprava sweet baru, pánského koutku, fotokoutku. Dále jsme instalovaly úžasný sýrový bar, vítaly hosty, domlouvaly detaily k hostině, proslovům a mnoho dalšího.  Koordinátorka Jana se starala o dopravu hostů do Zámku Jablonná, já jsem jela napřed, aby zajistila hladké přípravy. Přiváželi jsme na obřad židle, ozvučení, catering i květinovou výzdobu.

Svatba_jablonna

Svatba_jablonna15

Hosté se sešli u nádherného Zámku Jablonná, kde pro ně byl připravený uvítací přípitek a občerstvení. Bylo parádních 23 stupňů, takže ideální počasí pro svatbu. Přivítala jsem hosty v češtině i francouzštině, vysvětlila jim co se bude dít, usadila je a obřad mohl začít.

Svatba_jablonna4 Hotel_Karlov3

Svatba_jablonna5Svatba_jablonna3

Po obřadu jsme hosty převezli do Hotelu Karlov, kde pro ně bylo připraveno občerstvení. Po úžasně dojemných a zároveň vtipných proslovech byl otevřený raut a sladký bar a zábava se mohla rozjet naplno.

Svatba_jablonna2

L&P_websize (450 of 620)   Svatba_jablonna17

Svatba_jablonna6_3

Svatba_jablonna11

Svatba_jablonna12

K tanci jsme vybrali balkánskou kapelu, která dotvořila neopakovatelnou atmosféru a ze zahrady Hotelu Karlov se rázem stal taneční parket.

Svatba_jablonna8

Místo klasické svatební knihy jsem navrhla podepisování na lahev Prosecca, kterou si novomanželé otevřou na své první výročí. Není nad vzpomínky…

Svatba_jablonna7

Jako jeden z hlavních bodů svatebního odpoledne byl sýrový bar. Zde proběhlo první krájení svatebního dortu, tedy toho ze sýra. No řekněte, není to krasavec?

V den svatby jsme s kolegyní vyzvedávaly čerstvé bagetky z úžasné francouzské pekárny v Praze, aby měli francouzští i čeští hosté ten pravý autentický zážitek. Součástí sýrového baru byly různé marmeládky, chutney, olivy a ovoce.

Svatba_jablonna9 Svatba_jablonna10

Nesmělo chybět ani házení kytice a samozřejmě i druhé krájení dortu, tentokrát toho sladkého. Byly k dispozici 2 příchutě, čokoládová a vanilková, aby si každý mohl vybrat dle libosti.

Svatba_jablonna13

Hotel_KarlovSvatba_jablonna16

Svatba_jablonna14

Česko-francouzské svatby jsou prostě úžasné. Miluji, že se svatba ozvláštní o jiné zvyklosti  a tradice, než jen ty české. Děkuji Lucile i Pavlovi za tolik příjemnou spolupráci a děkuji všem hostům za tu úžasnou pohodu a radost, kterou do svatby vnesli.

logo-velke

REFERENCE OD KLIENTŮ:

At the beginning, we haven’t even thought of having a wedding planner, we wanted to have a simple wedding, with families and friends, and thought that it would not be a complicated task 🙂

But planning a wedding in Czech republic, when in Switzerland was more tricky than we thought, and as from my side, I don’t speak a word of Czech, well the job was basically on the shoulders of my future husband. Luckily we realized soon enough that it will be too demanding for us, and this is when Lucie “came on stage”. She had already a lot of experience in planning Czech foreign wedding, and was totally up to work via Skype or e-mail (we met only three times before the wedding but everything worked very well). Not only Lucie helps us in finding the place of the ceremony (which was magical), suppliers who did a very good job, but she was also very helpful with all the paperwork we had to go through! As the big day approached, we had already seen all the hard work she puts in to designing this unique event, but it was really during the wedding day, that we saw the importance of her work and her presence : we were able to enjoy 100 % of the day, with our families and friends, without having to worry about anything, we were even surprised by things that we knew would come! In the end, it was perfect, beyond expectation, and everybody was happy to be here.

Of course we recommend Lucie to anyone who is planning a wedding. She is a very dedicated, generous and attentive person, and she was very flexible with the moments we could contact her (which was essential with our busy schedule at work…).

So once again thank you Lucie of everything, and all the best to all the future brides and grooms who will chose to trust her !

FOTO: Helena Szmigielová

DORT, SLADKOSTI: Punk Rock Cakes

KVĚTINY: Inspirito

MUA: Martina Jägr